دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۰۳

خوردن غذاهايي با مقدار قند پايين

تغذيه نقش بسيار مهمي در افراد ديابتي دارد، زيرا حفظ قند خون در حد ثابت را تسهيل مي كند.

بايد غذاهايي با مقدار قند پايين و همچنين مقدار كم چربي مصرف شود.

چرا كه ديابت يكي از علل مهم زمينه ساز ابتلا به بيماري هاي قلبي عروقي محسوب مي شود. بهتر است روغن هاي خوب مانند روغن زيتون و كلزا در برنامه غذايي گنجانده شود. از آنجا كه ديابت در توليد راديكال هاي آزاد نقش دارد توصيه مي شود خوراكي هايي حاوي آنتي اكسيدان مصرف شود.

ميوه ها و سبزيجات منابع غني آنتي اكسيدان هستند. گل گندم و كنگر فرنگي جز خوراكي هايي با ميزان حداكثر آنتي اكسيدان هستند.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.