دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۰۳

كاهش قند خون از استاندارد متعارف (بسته به جنسيت و سن متفاوت است)، باعث بروز بيماري هيپوگليسمي(هايپوگليسمي) مي‌گردد. افزايش قند خون از استاندارد متعارف نيز باعث بيماري هيپرگليسمي(هايپرگليسمي) مي‌گردد كه نوع حاد آن، ديابت ناميده مي‌شود.

قند خون ناشتاي طبيعي براي يك فرد طبيعي غير ديابتي در حدود ۷۰ تا ۱۰۰ ميلي‌گرم در دسي ليتر است. (۳/۹ تا ۵/۵ ميلي‌مول بر ليتر)

مقادير قند خون مطلوب براي افراد مبتلا به ديابت به شرح زير مي‌باشد:

- قند خون ناشتا: ۷۰ تا ۱۳۰ ميلي‌گرم در دسي ليتر (۳/۹ تا ۷/۲ ميلي‌مول بر ليتر)

- قند خون پس از وعده غذايي: كمتر از ۱۸۰ ميلي‌گرم در دسي ليتر (۱۰ ميلي‌مول بر ليتر)

- قند خون ۲ ساعت پس از صرف غذا: كمتر از ۱۴۰ ميلي‌گرم در دسي ليتر (۷/۸ ميلي‌مول بر ليتر)

قند خون ۲ ساعت بعد از صرف غذا در فرد عادي بايد كمتر از ۱۲۰ ميلي‌گرم در دسي ليتر (۶/۶ ميلي‌مول بر ليتر) باشد، ولي هدف مطلوب در بيماران ديابتي اين است كه اين قند خون به كمتر از ۱۴۰ ميلي‌گرم در دسي ليتر برسد. (۷/۸ ميلي‌مول بر ليتر)

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.